O nama

HORIZONTALNO USMERENO BUŠENJE

O nama

Nebons007 je firma koja je osnovana 2013. od strane ljudi sa višegodišnjim iskustvom i izuzetnom stručnom osposobljenošću u oblasti zemljanih radova.

Naša kompanija se prvenstveno bavi horizontalnim usmerenim bušenjem koje se u svetu, a sada i kod nas, koristi za izgradnju komunikacije električnih, optičkih, kanalizacionih, vodovodnih, gasnih, telefonskih i svih drugih instalacija na jedan sasvim novi i po mnogo čemu efikasniji i ekonomičniji način.

Veliki broj uspešnih projekata koji su iza nas idu u prilog činjenici da smo jedni od vodećih kompanija u ovoj oblasti.
Sedam godina aktivnog bušenjenja u Rusiji i od 2013. u Srbiji, na svim podlogama i u različitim, često nepovoljnim uslovima, su garancija za kvalitet naseg rada. U Srbiji se često radovi izvode tako što se bespotrebno raskopavaju ulice, bulevari i sl. i tako zadaju problemi u svakodnevnom funkcionisanju kao i troškovi popravki oštećenih ulica.

Horizontalno usmereno bušenje, koje Nebons007 izvodi uvek u dogovorenom roku, omogućava kvalitetno, efikasno bušenje i uvlačenje cevi, a da pri tome sva infrastruktura i priroda ostaju netaknuti. Ovakvu vrstu bušenja izvodimo i svuda gde radovi sa klasičnim bušenje nisu mogući.

Glavne prednosti horizontalnog bušenja su da se po potrebi može bušiti i na većim dubinama i ispod različitih prirodnih barijera - ispod reka, ispod ulica- bez uticaja na saobraćaj (put, pruga, reka...) tako da se on i u toku izvođenja radova nesmetano odvija.

HORIZONTALNO USMERENO BUŠENJE

SNS uređaj za lociranje bušenja

Pored Izvođenja radova HDD tehnologijom, naša kompanija je i zastupnik za prodaju uređaja za praćenje bušenja ruskog renomiranog proizvođača one opreme SENSE. Glavne odlike ovih uređaja su velika peciznost, pouzdanost i veoma konkurentna cena u odnosu na slične uređaje drugih proizvođača.

Uređaj se sastoji od tzv lokacije, ili spoljne jedinice i sonde koja se montira u samu bušeću glavu pa nam tako putem radio frekfencije šalje signal na površinu do uređaja koji očitava potrebne parametre, na osnovu kojih određujemo dubinu, trenutan nagib i pravac u kome bušimo.

Prodaja i servis mašina za horizontalno usmereno bušenje marke XCMG

   Mašine XCMG su povoljne, ali izuzetno kvalitetni. Za tržište Srbije uvozimo mašine pojačenog kvaliteta, obezbeđujemo servis i delove.

naši saradnici

Partneri