SNS uređaj za lociranje bušenja

HORIZONTALNO USMERENO BUŠENJE

SNS uređaj za lociranje bušenja

Pored izvođenja radova HDD tehnologijom, naša kompanija je i zastupnik za prodaju uređaja za praćenje bušenja ruskog renomiranog proizvođača one opreme SENSE. Glavne odlike ovih uređaja su velika peciznost, pouzdanost i veoma konkurentna cena u odnosu na slične uređaje drugih proizvođača.

Uređaj se sastoji od tzv. lokacije, ili spoljne jedinice i sonde koja se montira u samu bušeću glavu pa nam tako putem radio frekfencije šalje signal na površinu do uređaja koji očitava potrebne parametre, na osnovu kojih određujemo dubinu, trenutan nagib i pravac u kome bušimo.
Velika prednost ovog uređaja je što nam omogućava da u toku bušenja dok je glava duboko ispod površine menjamo frekfenciju ukoliko je došlo do smetnji pri slanju signala. Kod većine drugih uređaja glava se mora vraćati na površinu i vaditi napolje iz glave i tako menjati frekfencija, što znatno usporava ceo proces i dovodi do komlikacija.

Maksimalna dubina bušenja sa bežičnim predajnikom je do 40 m, a sa žičnim i do 50 m.
Radno vreme baterije u uređaju je niskom režimu 50 h a u visokom režimu 10 h.

Veoma je brz i u 3 sekunde dobijamo sve potrebne podatke. Može da zapamti kompletno bušenje i na osnovu toga da napravite protokol bušenja koje je potreban za konačan projekat izvedenih radova.

Vodootporan je, jednostavan i lak za upotrebu i obuku novih radnika.

Za svaki uređaj proizvođač daje jednogodišnju garanciju na uređaj i 6 meseci na sondu.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju, a kompletnu tehničke karakteristike možete pogledati klikom na dugme ispod:


PDF DOKUMENT

Mašine za horizontalno usmereno bušenje

Jedne od naj kvalitetnih i naj modernih mašina za horizontalno usmereno bušenje. Snaga povlacenja 13-1365t, Zubčasta letva, dizel motore cummins . Komplet alata, mix sisteme i lokator po izboru. Garancija, obuka, servis. Besplatna konsultacija po izboru mašene za vaše poslove od 13 do 1360t